Send inn ditt leserbrev

Bygdaposten har ikke eksistert særlig lenge, men vi har vokst ganske rast og tiltrukket oss oppmerksomhet fra både fjern og nær. Det virker som at folk setter pris på vår avslappede holdning og samtidig forstår hvorfor vi mener det er viktig å spre ordet om Hjelmeland. Vi har fått takkebrev og mye ros, men det gjenstår fortsatt en god del arbeid før vi virkelig kan kalle oss for en lokal avis. Vi må utforske mer, komme i kontakt med flere mennesker og da spesielt med lokale næringer og selskap. Vi må være først på plass når noe skjer, men det er ikke alltid lett – vi er ikke mange mennesker på dette prosjektet, og vi kan ikke stadig ringe rundt til alle ulike kontorer for å spørre etter nyheter. I stedet må vi satse på å faktisk bli fortalt om de seneste oppdateringene fra nærmiljøet. Med tiden håper vi at folk tar kontakt med oss først og fremst når noe nytt planlegges for Helgeland eller dersom noe spennende skjer i området. For øyeblikket er vi fortsatt i oppstartsfasen og må derfor gjøre vårt beste for å dekke det vi kan. Heldigvis er folk i Hjelmeland veldig aktive mennesker, og på den korte tiden vi har eksistert er det flere snille mennesker som har sendt inn sine leserbrev til vår redaksjon. Slike leserbrev er vi alltid glade for å se, derfor vil vi gjøre dette helt klart – send inn så mange brev dere bare orker, vi leser dem alle med glede og svarer der det er behov for et svar. Ta også gjerne kontakt dersom du vet om noe som skjer i Helgeland eller vil promotere ditt eget arrangement eller en viss begivenhet. Vi er alltid glade for å informere leserne våre om ting som skjer i området.

Ekstra oppmerksomhet

Fra tid til annen får vi også hyggelige leserbrev fra lokalbefolkningen der de takker oss for innsatsen. Slike brev er selvfølgelig ekstra kule å motta – slik vet vi at jobben vår ikke er forgjeves, og at folk setter pris på den ekstra oppmerksomheten Hjelmeland har fått siden oppstarten av vår beskjedne avis. Bygdaposten vil gjøre sitt beste for å være der ting skjer, og takket være våre lesere vil utviklingen skyte fart i tiden som kommer. Her får du et kult leserbrev å se over, slik at du vet hva vi mottar fra tid til annen;

«Hei Bygdaposten! Jeg surfet litt på nettet her om dagen og la merke til deres nettside. Jeg vet at dere akkurat har begynt å utvikle dere, men jeg vil si det allerede nå – tusen takk for at dere eksisterer! Tusen takk for arbeidet dere gjør og innsatsen dere legger i dette. Helgeland har lenge vært en bortglemt kommune, og det er kun tilfeldige turister langs riksveien som stopper opp her i noen timer mens de er på jakt etter en godbit. Helgeland har fått ligge i skyggen av sine to store naboer, kalt Haugesund og Stavanger. Vi håper og tror at dere i Bygdaposten vil hjelpe oss mot en mer prestisjefull status, og vi er sikre på at deres lille avis snart vil vokse til gigantiske størrelser. Husk bare å ikke slappe av. Husk å gjøre den vanskelige jobben videre, så vil dere se at ting blir lysere og bedre. Mange hilsener fra en meget fornøyd hjelmelending.»

Slike brev varmer våre hjerter. Vi vet at Hjelmeland har blitt oversett i en lang periode, og det er nettopp dere hjelmelendinger vi kjemper for når vi prøver å bringe oppmerksomheten hit. Det er Hjelmeland vi brenner for, og vi vil gjøre vårt ytterste for å øke populariteten til Hjelmeland både som turistdestinasjon og som en typisk, tradisjonell norsk bygd på Vestlandet.