Kontakt Bygdaposten

Vi blir ikke lei av å si det – Bygdaposten er fortsatt i oppstartsfasen og har derfor veldig begrenset med både midler og tid. Bygdaposten har ingen kontorer, ingen ansatte, ingen registreringsnummer, ingen inntekter eller budsjett. Dette er rett og slett en liten nettavis som fortsatt tenker over hvordan den skal komme seg frem og ut. Vi håper å kunne nå ut til stadig flere mennesker med tiden, men for øyeblikket er vi altså veldig begrenset. Dette innebærer at vi også har minimalt av interesse rundt samarbeid. Har du lyst til å legge ut vår reklame på ditt nettsted? Det høres veldig bra ut, men vi blir nødt til å vente. Flere av de yngre menneskene i nærmiljøet har tilbudt oss hjelp, men vi må dessverre avstå. Ikke fordi vi er for stolt til å motta hjelp, absolutt ikke – vi tar gjerne imot all støtte og hjelp vi kan få, spesielt hvis den er helt gratis. Problemet er at vi fortsatt ikke vet nøyaktig hva vi vil sikte oss inn på, og hvor vi skal begynne. Skal vi bare begynne å legge ut artikler her på Bygdaposten.no, eller er det best å samle sammen en del stoff før vi publiserer alt på en gang? Skal vi bli ferdig med utformingen av siden og registrere oss i Medietilsynet for artiklene legges ut, eller er det bedre å begynne smått og ta ting som det kommer? Vi vil ikke virke uprofesjonelle, men så er vi ikke akkurat eksperter heller.

Hjelp og reklame

Derfor er det liten vits i å legge ut våre opplysninger for øyeblikket. Vi vet rett og slett ikke hva vi kan få ut av et slikt samarbeid. Vi har allerede sett det for oss – kanskje noen i nærmiljøet vil sponse oss, eller henge opp plakater for Bygdaposten utenfor sine hjem? Men hva om folk begynner å besøke nettsiden vår, uten å finne noen spennende nyheter? Har man ikke da hengt ut reklame og slikt forgjeves? Vil mennesker komme tilbake til en nettside de allerede har besøkt, når de ikke fant noe spennende sist gang? Det er slike tanker som får oss til å tenke, og det er nettopp derfor vi har bestemt oss for å ikke hoppe uti det med begge bena før vi vet nøyaktig hvordan utviklingen skal foregå. Med tiden vil vi selvfølgelig skape en ordentlig Kontakt-side, der man både vil få telefonnummer og e-post til de ansvarlige for Bygdaposten. Vi vil sikkert også legge inn en automatisk funksjon der man kan skrive inn sin melding og sende denne til oss anonymt – slik håper vi på å kunne få inn spennende tips og lignende. Men for øyeblikket er det altså ingen grunn til å gi fra seg våre opplysninger.

Fremtiden kan bringe med seg mye spennende

Kanskje har du lyst til å hjelpe oss med penger, eller kunne tenkt deg å jobbe som journalist på fritiden? Vi kan ikke tilby noen lønn eller offisiell ansettelse i det hele tatt, men det kan være spennende å få seg erfaring fra en liten nettavis. Dessuten får man jo en god grunn til å reise rundt i Hjelmeland kommune og snakke med folk – dette er alltid moro, spesielt hvis man er snakkesalig og utadvendt. Kom gjerne tilbake til Bygdaposten om en liten stund, så vil du kanskje se en ordentlig Kontakt-side med alt du trenger av informasjon. Kanskje vi vil begynne å ansette folk etter hvert også, når alt har blitt registrert og inntektene har begynt å flyte sakte, men sikkert inn på avisens konto! Vi håper på det beste, men er også forberedt på det verste. Det er mye som må gjøres, og vi har ikke uendelig med fritid heller. Men vi er på gang, vi diskuterer ulike ideer stadig vekk og kommer sikkert til å pønske ut en smart løsning i den nærmeste fremtiden.